Akcija!!!

Modern Line

Modern Line serija dekorativnog kamena najčešći je izbor za oblaganje zidova u dnevnim boravcima. Dizajnom se odlično uklapa uz razne stilove uređenja interijera i zato je ova dekorativna zidna obloga najčešći izbor naših kupaca.

Saznaj više

Rustic Line

Dekorativni kamen kreiran da vrati dašak prošlosti u vaš prostor. Izrazita dubina reljefa odlično će se uklopiti u prostorije gdje se želi postići grub, rustikalni izgled.

Saznaj više
Akcija!!!

Sharp Line A

Uz oštrije bridove, hrapaviju površinu, zavidne dubine reljefa i elegantnu izvedbu do prekrasne imitacije pravog kamena...

Saznaj više

Exclusive Line A

Dekorativni kamen elegantnog i pravilog dizajna privlači sve one koji vole čistu i jednostavnu formu. Odličan je izbor za oblaganje većih zidnih površina. Moguće ga je postavljati i vertikalno što je svakako originalno rješenje s kojim ćete se izdvojiti od klasičnog principa kada je reljefna dekoracija u pitanju.

Saznaj više
Akcija!!!

Bricks

Potpuna sloboda u odabiru boja otvara prostor za maksimalnu kreativnost i stvaranje jedinsvenog ambijenta. Samo je mašta granica u primjeni ove predivne obloge...

Saznaj više

Sharp Line B

Naoko gruba izvedba, ali s puno detalja... Jednostavna i prekrasna bez puno filozofije...

Saznaj više

Exclusive Line B

Savršen izbor ako trebate dekorativne obloge manjeg formata i blagog reljefenog uzorka. Najčešće su izbor za oblaganje kuhinja, hodnika i stubišta. Općenito su odličan izbor kod oblaganja zidova u uskim prostorijama.

Saznaj više
Vrh