O nama

Naša vizija je omogućiti što većem broju klijenata da uz minimalno napora i rizika, po izrazito prihvatljivim cijenama u kratkom roku dekorativnim kamenom izmijene i oplemene svoj životni ili poslovni prostor

Zašto odabrati nas?

Stone Art Design d.o.o. je poduzeće osnovano 2017. godine. Specijalizirali smo se za proizvodnju i prodaju dekorativnih zidnih obloga. Osim vrhunskog proizvoda, na tržište donosimo i svježinu u vidu personaliziranog pristupa svakom pojedinom klijentu te stručnog osoblja koje svojim znanjem i savjetima stoje klijentima na raspolaganju kako bi za svakog od njih odabir, kupovina i montaža proizvoda bili zadovoljstvo. Volimo istaknuti otvorenu, jednostavnu i jasnu komunikaciju koju ostvarujemo s klijentima na obostrano zadovoljstvo. Osviještenim poslovanjem nastojimo stvoriti poticajnu atmosferu za naše zaposlenike koji su ključna karika u našem djelovanju i komunikaciji s klijentima. Isto tako, naša usmjerenost ka stvaranju tvrtke održivog poslovanja omogućuje nam da, osim vrhunskog proizvoda, nudimo i najkonkurentnije cijene na tržištu.

Energičnost, predanost, znanje i iskustvo našeg cjelokupnog tima osigurali su nam kontinuirani razvoj proizvoda, ali i brenda čije je ime u kratkom roku među kupcima postalo sinonim za kvalitetu, dobre cijene i brzu isporuku. Unatoč uobičajenim načinima oglašavanja, naše poslovanje se još uvijek najvećim dijelom temelji na preporukama velikog broja zadovoljnih kupaca. Naša vizija je omogućiti što većem broju klijenata da uz minimalno napora i rizika,  po izrazito prihvatljivim cijenama u kratkom roku dekorativnim kamenom izmijene i oplemene svoj životni ili poslovni prostor.

550
m² moguće dnevne proizvodnje
495
m² poklonjenog deko kamena
50
kombinacija boja i reljefa
1300
zadovoljnih kupaca
Vrh